lukoil-banenr

Planurile de sărbătorire a centenarului Aston Martin

Pilot Autoexpert

Britanezii de la Aston Martin vor sărbători în ianuarie 2013 100 de ani de la debutul pe piaţă. Constructorul britanic va începe sărbătoarea cu o expoziţie – primul său model, Aston Martin A3, va fi expus alături de noul Vanquish la sediul original al companiei din Gaydon. Mai multe personalităţi marcante ale societăţii britanice vor citi din memoriile celor mai importante persoane din istoria companiei britanice în cadrul evenimentului care va încheia prima zi de sărbătoare a centenarului Aston Martin, aniversat pe 15 ianuarie 2013.

Cea mai importantă parte a centenarului Aston Martin va avea loc în perioada 15-21 iulie, când britanicii vor organiza un eveniment de tip „Porţi Deschise” la sediul central, incluzând şi fabrica. Turul special va include şi un traseu cu tematică James Bond, care trece prin Anglia şi Ţara Galilor, ducând vizitatorii în mai multe locuri care au servit drept platou de filmare pentru celebra serie britanică.

Aston Martin a prezentat şi un logo special pentru a-şi marca aniversarea a 100 de ani de la debut. Cei de la Aston Martin vor sărbători şi la Festivalul Vitezei de la Goodwood, fiind programate o serie de festivităţi în cadrul respectivului eveniment.

Comentarii