lukoil-banenr

Zilele trecute, un nou videoclip a devenit viral pe reţeaua de socializare Facebook. Autorul acestuia, este şi victima unei scheme vechi de înşelăciune. Interviewat de ProTV, şoferul a povestit cu lux de amănunte ce şi cum s-a întâmplat!

Pilot Autoexpert

Bineînţeles că victima s-a adresat la poliţie doar că oamenii legii s-au arătat pesimişti şi în replică i-au spus că nu îi vor putea indentifica, pentru că nu au baza de date comune. Mă întreb atunci, în ce mod dar pot fi traşi la răspundere aceşti papagali? Şi dacă Poliţia nu deţine o bază de date, atunci cine ar trebui să le „poarte de griji”?

SOFERUL-VICTIMA: „Ma deplasam pe strada Gagarin, de pe banda a doua vroiam sa intru pe prima banda, in fata unul troleibuz stationa o masina cu numere din Transnistria. Eu dorind sa merg spre dreapta, ei au accelerat, le-am permis sa se duca si am mers in spatele ei.

Stand la culoarea rosie a semaforului, soferul masinii cu numere transnistrene dadea inapoi, cu spatele, dupa cum se vede pe inregistrare, nu s-au aprins farurile masinii care semnalizeaza acest lucru. Eu am inceput sa claxonez, iar in spatele meu era un troleibuz, ambii claxonam. Soferul Mercedes-ului, nimic, a dat in urma, m-a lovit, dupa asta s-a pornit inainte, s-a dat jos din masina. Ne-am dat toti jos din masina. Ei au inceput cu pretentii la mine ca eu i-am lovit pe ei. Eu le-am spus ca am camera video la bord, o sa arate camera video cine si pe cine a palit.

Ei cand au auzit asta, au urcat in masina si au fugit. Eu m-am adresat la politie. Politia mi-a spus din start ca nu o sa-i gaseasca, nu au baza comuna de date. Eu oricum am scris plangere si astept raspuns de la politie.”

 

Comentarii