lukoil-banenr

Forţele de ordine de peste Prut au primit în dotarea sa un BMW i3 nou-nouţ pe care îl vor utiliza într-u asigurarea atribuţiilor de servici. Maşina a îmbrăcat deja hainele de poliţie şi va patrula capitala României începând cu luna August a acestui an. Iată că după Los Angeles, Munchen, Anglia, Roma sau Austria şi România intră în rândul ţărilor cu maşini eco aflate în slujba poporului. Ce-i drept, acest lucru va dura numai o lună de zile…

Pilot Autoexpert

Exact 30 de zile se preconizează ca BMW i3-ul să alerge în misiunile de patrulare ale forţelor de ordine locale. Echipat cu însemnele specifice și cu sistemele optico-acustice necesare, BMW i3 devine astfel prima mașină electrică pe care o folosește poliția română, scrie automarket.ro.

Versiunea pe care o vor testa polițiștii din România este cea de dinainte de facelift și vine cu opțiunea unui range extender, ceea ce înseamnă că include un motor pe benzină cu numai doi cilindri, care poate folosi benzina din rezervor pentru a încărca bateriile. Autonomia maşinii în acest caz se ridică la 200 de kilometri, destul de bine pentru o mașină care oferă 170 de cai putere.

”Am susținut introducerea autospecialei BMW i3 în Bucureşti pentru teste deoarece s-a dovedit a fi cea mai potrivită maşină pentru servicii de mobilitate în orașele aglomerate cu un nivel ridicat de poluare”, a declarat Michael Schmidt, preşedintele Automobile Bavaria Group.

319124l 393889l 685861l 727799l 914073l 983703l

Comentarii