lukoil-banenr

Un incident tragic a curmat viaţa unui tânăr poliţist în vârstă de numai 28 de ani, aflat în misiune. Acesta s-a stins din viaţă în spital, după ce a suferit mai multe răni grave la nivelul capului dar şi a coloanei, provocate de circumstanţele în care s-a produs accidentul. 

Pilot Autoexpert

Portalul de ştiri BN24 scrie că potrivit legii, politicianul Gabriel Oprea „nu avea dreptul să folosească coloana oficială, aceasta fiind prevăzută doar în condiții de maximă urgență.” Mai mult de atât  „liderii de sindicat ai polițiștilor susțin că nu trebuia ca traficul să fie „măturat” de agenți pe motociclete, pentru că ploua și vizibilitatea era redusă. Pentru prezența în misiune a polițiștilor trebuie să existe un ordin scris, și dacă acesta a fost scris, a încălcat legea.”

Totuşi, acesta nu este primul caz când Gabriel Oprea apelează la serviciile de escortă, fără ca acest lucru să fie necesar, însă şi în trecut a scăpat basma curată, scrie presa românească. Astăzi, se observă din nou, o tentativă de muşamalizare a cazului, astfel că nimeni să nu fie tras la răspundere.

sursa: bn24.ro

 

Comentarii