lukoil-banenr

Vă mai amintiţi acea situaţie jenantă, surprinsă de camera de bord a unui automobilist în timp ce se deplasa pe drumul naţional M1, în care apare o maşină a echipajului INP şi un Nissan GT-R, iar cel din urmă accelerează în trombă fără nici o problemă? Ei bine, aceste imagini video au ajuns şi în presa auto de peste ocean, pe site-ul carbuzz.com.

FLYONE

Şi nu oarecum ci cu o doză de ironie, adresată poliţiştilor moldoveni, chiar în titlul acestei „ştiri”, A Cop In An EconoBox Patrol Car Just Got TROLLED By A GT-R!
Şi asta deoarece, poliţiştii de patrulare nu par să fi întreprins nici o acţiune pentru a condamna vitezomanul de la volanul supercarului japonez. Au urmărit liniştiţi cum sportiva cu peste 500 de cai putere a dispărut la linia orizontului. 

diselok

Nu cunoaştem deznodământul acestei întâmplări ca să putem afirma cu siguranţă dacă şoferul Nissan-ului a fost pedepsit sau nu, însă judecând după reacţia, sau mai bine zis lipsa oricărei reacţii din partea poliţiştilor, tindem să credem că „a fost iertat”. Ceea ce este oarecum în contradicţie cu toate operaţiunile desfăşurate de către INP, printre care şi VITEZA.

Comentarii