lukoil-banenr

Porsche 911 Carrera S e mai puternic

Aproape de finalul lunii trecute, Porsche a anunțat că introduce ediția specială pentru fani 911 Club Coupé, bazată pe modelul Carrera S. După cum ai aflat aici, versiunea specială beneficiază printre altele de Powerkit, prin care puterea motorului a crescut cu 30 CP. Totuși, este o problemă, pentru că doar 12 exemplare au fost fabricate cu scopul comercializării. Însă avem niște vești bune: departamentul Porsche Exclusive a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru modelul 911 Carrera S.

Pilot Autoexpert

În primul rând, este oferit pachetul care crește puterea motorul de 3.8 litri de la 400 CP la 430 CP. Datorită acestei îmbunătățiri, 911 Carrera S Coupé va realiza un sprint de la 0 la 100 km/h în 4 secunde (versiunea standard are nevoie de 4,5 secunde), cu transmisia PDK și modul Sport Plus. De asemenea, viteza maximă a crescut la 306 km/h (versus 302 km/h) cu PDK și la 308 km/h (versus 304 km/h), dacă mașina are cutia de viteze manuală cu șapte trepte. Potrivit producătorului, noile performanțe nu afectează consumul de combustibil. Pe lângă intervenția la unitatea centrală a motorului, cei de la Porsche au modificat arborele cu came, capetele cilindrilor, sistemul de evacuare și pe cel de alimentare.

Carcasa motorului este construită din titaniu și are unele inserții din fibră de carbon. Nu lipsesc componentele aerodinamice din pachetul Sport Design, în care este inclus și eleronul în stil tradițional. Printre altele, spoilerul frontal adaugă orificiile pentru ventilație, geamurile din spate și luneta au o tentă fumurie, iar diverse elemente sunt vopsite în culoarea caroseriei. Interiorul a rămas aproape neschimbat, existând posibilitatea ornamentării cu aluminiu sau fibră de carbon.

Comentarii