lukoil-banenr

Dacă ești fan Porsche și în special al modelului 911, înseamnă că nu ai cum să nu fi auzit de Singer. Compania de tuning din California care nu doar că restaurează aceste mașini ci le îmbunătățește semnificativ! Ultima lor creație este chiar o operă de artă.

Pilot Autoexpert

Proiectul, botezat Dynamics and Lightweighting Study (DLS), integrează cel mai avansat motor cu răcire pe aer instalat vreodată pe un 911 din această generație. Motorul a fost dezvoltat de către Singer Vehicle Design în parteneriat cu Williams Advanced Engineering, o diviziune a echipei de Formula 1.

Așadar, vorbim despre un motor cu șase cilindri, de tip boxer și o capacitate cilindrică de 4.0 litri. Inginerii au proiectat o admisie specială, inspirată din Formula 1, componente interne din aliaje de magneziu, un sistem unic de ungere cu ulei, supape din titan și încă multe alte bunătățuri despre care probabil că nu vom afla vreodată. Cert este că puterea totală a acestui motor, a ajuns la 500 de CP livrați la 9.000 rotații pe minut!!!

Iar dacă motorul nu este ceea ce v-ar pasiona cel mai mult, atunci priviți imaginile cu exteriorul și interiorul acestei sportive. Fibră de carbon, scaune Recaro, piese custom din inox, tapițerie din piele, un bodykit individual, jante unicate BBS la R18, faruri și blocuri optice moderne și tot așa, lista poate continua până la nesfărșit. Mai bine răsfoiți galeria de poze, să lăsăm imaginile să vorbească!

Restored, Reimagined, Reborn!

Comentarii