lukoil-banenr

Se pare că cei de la Porsche au rezolvat problema legată de defecțiunile motorului modelului GT3 RS care a apărut acum câteva luni în urmă. Soluția este extrem de simplă, îl vor înlocui cu un motor absolut nou şi chiar mai puternic!

FLYONE

Șeful departamentului de dezvoltare și cercetări de la Porsche, Wolfgang Hatz a confirmat la Detroit Motor Show că Porsche 911 GT3 RS va primi o nouă motorizare. Se vorbește că va fi un boxer în şase cilindri cu un volutm de 4.0 litri și nu 3,8 litri cum era anterior. Noul propulsor va fi mult mai puternic! Acesta este capabil să livreze până la 500 de cai putere și va fi cuplat la o cutie de viteze manuală.

diselok

Pe lângă noul propulsor, GT3 RS va primi noi bare de protecţie față/spate cu guri de aerisire mai permisive, un spoiler spate ceva mai mare, dar și blocuri optice noi, cu lumină de zi şi tehnologie LED.

Amintim că în luna martie anul 2014, Porsche a rechemat 785 de autoturisme din cauza unor defecțiuni la propulsor care au dus la aprinderea mai multor exemplare.

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS

Comentarii