lukoil-banenr

Porsche 918 Spyder a parcurs „Iadul Verde” în 7:14 minute

Dacă acum doua zile, modelul german a fost prezentat în cadrul unui eveniment organizat la Nurburgring, astăzi, oficialii din Stuttgart vin și ne spun ce timp a scos noul lor supercar pe „Iadul Verde”.

Pilot Autoexpert

Conform germanilor, Porsche 918 Spyder a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 14 secunde. În funcție de ultimele cifre ale timpului cronometrat de germani, modelul din Stuttgart se poate clasa pe locurile 5, 6 sau 7 în topul celor mai rapide mașini care au parcurs „Iadul Verde”.

Așa cum deja stiți, 918 Spyder dispune de unitatea V8 de 4.6 litri asistată de un sistem de propulsie hibrid. Astfel, modelul german este capabil să producă 770 CP.

Mulțumită celor doua motoare electrice și a transmisiei PDK, supercarul german va fi capabil de performanțe impresionante cu doar 3 litri de carburant la 100 de kilometri. Datorită bateriilor litiu-ion de 6.8 kWh, Porsche 918 Spyder poate alerga până la 25 de kilometri în modul 100% electric, în timp ce viteza maximă se cifrează la 150 km/h.

Comentarii