lukoil-banenr

Porsche 918 Spyder va fi mai rapid decât LaFerrari şi P1

James Eastwood, managerul de produs al Porsche 918 Spyder, în cadrul unui interviu acordat britanicilor de la Car, a informat că noul Porsche 918 Spyder va fi mai rapid decât McLaren P1 şi Ferrari LaFerrari. Englezii l-au întrebat pe Eastwood dacă Porsche va mări puterea motoarelor în vederea surclasării rivalilor de la Porsche şi Ferrari, iar răspunsul acestuia, relativ surprinzător, a fost negativ.

Pilot Autoexpert

”Nu avem nevoie de mai multă putere. Modelele cu tracţiune spate ale competitorilor te obligă să frânezi în linie dreaptă, compromiţând viteza de abordare a virajelor. Graţie sistemului de torque vectoring a lui 918 şi a roţilor faţă angrenate independent, putem oferi mai multă tracţiune şi să oferim o viteză mai mare de atac a virajelor, iar această viteză poate fi menţinută şi la jumătatea virajului.”, explică James Eastwood, managerul de produs al Porsche 918 Spyder.

Reprezentanţii Porsche nu au publicat încă date oficiale privind numărul de pre-comenzi înregistrate pentru noul 918 Spyder, însă germanii nu sunt îngrijoraţi, deoarece rivalii de la Ferrari şi McLaren vor produce serii limitate, pe când Porsche va oferi mai multe unităţi decât ambii săi competitori.

Comentarii