lukoil-banenr

Modelele Porsche Boxster şi Cayman vor primi motoare boxer cu patru cilindri odată cu noile generaţii. Matthias Müller, CEO-ul Porsche, a dezvăluit aceste informaţii în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane Auto Motor und Sport. Introducerea acestor motoare în gama Porsche are rolul de a reduce emisiile de CO2 la nivel de gamă. Cu toate că au rolul de a fi mai prietenoase cu mediul, motoarele noi de la Porsche nu vor duce lipsă de cai putere.

Pilot Autoexpert

Întrebat de cei de la Auto Motor und Sport despre nivelul de putere pe care-l vor asigura noile motoare, Matthias Müller a declarat că unităţile ar putea să asigure până la 400 CP. Viitoarele motoare boxer de la Porsche vor urma o strategie modulară, altfel spus, familia de motoare cu patru cilindri va prelua componente tehnice de la motoarele mai mari.

Pentru moment, data debutului noilor motoare boxer cu patru cilindri de la Porsche nu este cunoscută, fiind aşteptate noile generaţii ale lui Boxster şi Cayman peste câţiva ani pentru introducerea propulsoarelor în gamă.

Comentarii