lukoil-banenr

 

Porsche Cayenne Mansory

Pilot Autoexpert

Mai agresiv, mai puternic și mai ușor – iată cum ni se prezintă noul Cayenne de la Mansory. Divizia elvețiană a tunerului german va împărți aceste minuni cu viitorii posesori Cayenne.

Mansory a făcut mici intervenții la aspectul fizic al mașinii dar s-a băgat și în inima acesteia. Astfel mașina are acum o față mai agresivă, în timp ce partea din spate are un nou spoiler și tips-uri cu design unic. Extensiile pentru aripi ascund jante pe 22 inci (in plus, tunerul oferă jante și pe 21 sau 23 inci) și o suspensie mai joasă cu până la 45 mm, accentele de carbon regăsindu-se la nivelul capotei motorului, spoilerului față, oglinzilor și pragurilor laterale, difuzorului spate, blocurilor optice si, nu în ultimul rând, la nivelul celor două eleroane – ce continuă linia portbagajului, respectiv a plafonului.

Cel mai interesant abia urmează. Motorul de 8 cilindri, versiune Turbo a fost înzestrat cu două turbine uriașe, admise, o nouă evacuare si un ECU optimizat, toate acestea aducând 690cp și un cuplu imens de 800Nm. Acest Cayenne ajunge la 100km/h în doar 4.4 secunde, iar viteza maxima este de 300km/h. Impresionant pentru un SUV de aceste dimensiuni.

Interiorul mașinii nici el nu a fost scăpat din vedere, accentele de carbon prezente fiind acompaniate de praguri iluminate, volan in trei spițe, pedale din aluminiu și evident logo-uri Mansory.

Comentarii