lukoil-banenr

Porsche revine în centrul atenţiei, după ce noul Cayenne a fost surprins recent de către fotografii spioni. Câteva imagini cu acesta au apărut pe site-ul carscoops.com, de unde se pot vedea clar, unele dintre modificările şi îmbunătăţirile de care va beneficia SUV-ul din Stuttgart.

Pilot Autoexpert

Printre schimbările cele mai vizibile, la nivel de interior, sunt fără îndoială butoanele sensitive! Acestea conferă consolei centrale un look mult mai clean, cu finisaje lucioase şi desigur lipsa butoanelor de tip hard. Tot pe panoul central vedem, un display mult mai mare, dedicat sistemului de infotainment, care are o diagoanlă de aproximativ 12-13 inch (estimativ).

Gurile de ventilare au fost la rândul lor relocate, iar levierul cutiei de viteze, de o formă diferită, dă naştere unor presupuneri, potrivit cărora, Porsche Cayenne 2018 va debuta cu o nouă transmisie cu opt rapoarte.

În materie de design, se zvoneşte că noul Cayenne va împrumuta careva trăsături de la fratele mai mic Macan, un exemplu fiind blocurile optice spate cu efect 3D.

2018-Porsche-Cayenne-3int 2018-Porsche-Cayenne-8int 2018-Porsche-Cayenne-14int 2018-Porsche-Cayenne-15int

Comentarii