lukoil-banenr

Porsche Cayenne a fost modificat de Topcar

Pentru expoziţia Top Line care se va desfăşura în Moscova între 16 şi 19 decembrie, Topcar – o casă de tuning din Rusia – a pregătit un pachet cu modificări pentru Porsche Cayenne.

Pilot Autoexpert

La exterior, modelul Porsche Cayenne Vantage 2 a fost îmbrăcat în fibră de carbon gri şi echipat cu mai multe accesorii. Mutra mastodontului s-a schimbat, deoarece a fost montată o bară de protecţie redesenată, un spoiler modificat şiguri de aerisire pe capotă. În lateral, aripile au fost umflate, au apărut nişte praguri noi şi un set de jante din aliaj ASV.1, în spatele cărora se ascund elementele sistemului de frânare Brembo.

Posteriorul uriaş a fost echipat cu două eleroane, cu nişte stopuri mai decolorate şi o bară de protecţie nouă. Aici sunt găzduite cele patru ţevi de eşapament care fac parte din noul sistem de evacuare sportiv şi un difuzor realizat din fibră de carbon.

Dincolo de portiere, este aproape imposibil să nu te simţi asaltat de fibra de carbon. Priveşte fotografiile de mai jos şi te vei convinge de acest lucru.

Sub capotă nu s-au schimbat prea multe lucruri, cu excepţia unui filtru de aer cu valenţe sportive şi a unei intervenţii la unitatea centrală a motorului. Momentan, nu au fot anunţate detalii legate de performanţe, dar ne aşteptăm ca acestea să fie îmbunătăţite. Nu de alta, dar poate unii îşi doresc să le dispară rapid din raza vizuală acest model…

Comentarii