lukoil-banenr

Porsche Cayenne cu V-CT

După ce ai văzut aici un Porsche Panamera cu aur şi piele de crocodil la interior sau dacă ţi-ai aruncat o privire la Cayenne-ul propus de TechArt pentru Salonul Auto de la Frankfurt, iar retinele tale nu au suferit, atunci nu vei avea prea multe probleme cu acest Cayenne.

Pilot Autoexpert

Asta nu înseamnă în nici un caz că tunerii de la Vorsteiner au dat naştere unui monument al frumuseţii prin intermediul modificărilor pe care le propun. Ei şi-au îndreptat atenţia doar către aspectul vizual, iar pachetul pe care îl vor oferi până la sfârşitul acestui an a fost denumit V-CT.

Dacă te gândeai că bordurile nu sunt o problemă pentru Cayenne, cei de la Vorsteiner au vrut să schimbe puţin lucrurile, aşa că au adăugat un spoiler care se va speria la apropierea de cele mai multe dintre marginile trotuarelor. Rânjetul bizar al grilei radiatorului a rămas neschimbat, dar difuzoarele de aer au primit un contur nou, pentru a fi scoase mai bine în evidenţă.

Probabil că ţi-ai mutat privirea şi către profilul mastodontului alb, iar dacă ai făcut asta şi ai spiritul de observaţie dezvoltat, ai văzut pragurile noi mult mai grosolane în comparaţie cu un model standard.

Porsche Cayenne nu a scăpat neatins nici în partea din spate. Acolo a apărut un difuzor realizat din fibră de carbon, care a fost decupat la margini pentru a le permite celor patru ţevi de eşapament din titan să arunce în atmosferă o grămadă de noxe. Ar mai fi de menţionat eleronul plantat pe capacul portbagajului.

Preţurile pentru pachetul V-CT – care cică ar avea un rol aerodinamic – nu au fost anunţate momentan.

Comentarii