lukoil-banenr

Porsche Cayenne OTS Edition by Onyx Concept

Pachetul exterior, disponibil în două versiuni diferite, realizat de Onyx Concept şi dedicat actualei generaţii a SUV-ului Porsche Cayenne, se remarcă datorită părţii frontale complet restilizate, ce se evidenţiază acum prin prezenţa unor grile şi prize de aer de dimensiuni absolut generoase.

Pilot Autoexpert

Meniul standard mai include şi aripi faţă / spate evazate, praguri laterale redesenate, eleron pentru portbagaj şi difuzor uriaş de aer, lista cu detalii vizuale încheindu-se cu luminile de zi de tip LED, inserţiile de fibră de carbon şi sistemul de evacuare montat central.

De asemenea, atelerul irlandez de tuning poate pune la dispoziţia clienţilor săi şi un pachet exterior ceva mai agresiv care, cu excepţia elementelor mai sus enumerate, primeşte în plus şi capota ventilată, eleron pentru plafon, oglinzi din fibră de carbon şi jante forjate de 22 inch.

La interior, viitorii cumpărători vor putea opta pentru volan sport, scaune îmbrăcate în piele, cusături contrastante, ornamente din fibră de carbon şi pentru covoraşe de lână.

Comentarii