lukoil-banenr

Roman Martynenko împreună cu soţia sa au fost treziţi în toiul nopţii de un miros puternic de fum. Speriaţi de pericolul unui pojar au coborât repede în garaj pentru a vedea ce se întâmplă. 

FLYONE

Au fost surprinşi să vadă că maşina, un Porsche Panamera 4S era deja cuprinsă de flăcări care ieşeau desubt capotă! Cei doi au încercat să stingă incendiul cu extinctorul însă eforturile lor au fost în zadar, iar la faţa locului au trebuit să se deplaseze un echipaj de pompieri!

diselok

Pentru a elucida cazul, Roman şi soţia sa au angajat experţi independenţi iar rezultatul nu s-a lăsat aşteptat prea mult. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit în compartimentul motor al Panamerei! Şi pentru că bărbatul este client fidel al mărcii şi în plus, se cunoaşte personal cu Wolfgang Porsche acesta a solicitat o despăgubire, însă cererea i-a fost reufzată.

Mai mult de atât, oficialii Porsche au declarat că nu există nici o recunoaştere oficială a acestei probleme în cazul modelelor Panamera, adăugând ulterior că nici experţilor oficiali Porsche nu le-a fost permis accesul pentru a investiga cazul!

Cu toate acestea cuplul insistă ca germanii să achite despăgubiri în mărime de 100 milioane de ruble ruseşti, echivalentul a 1.35 milioane de euro sau 1.5 milioane de dolari americani. Porsche-Fire-1

Porsche-Fire-2

Porsche-Fire-3

Porsche-Fire-4

Porsche-Fire-5

Porsche-Fire-6

Comentarii