lukoil-banenr

Porsche Classic Center Gelderland este gata să îşi deschidă uşile pentru primii săi vizitatori. Aici fanii mărcii germane vor găsi nu doar automobile clasice, de epocă, în vânzare, dar vor putea apela şi la serviciile mecanicilor profesionişti pentru a-şi trata cât mai delicat jucăriile!

Pilot Autoexpert

Producătorul de automobile sport din Suttgart planifică construcţia mai multor astfel de centre pe tot globul pământesc iar următoarele ţări vizate sunt Australia, Belgia, Canada şi Statele Unite ale Americii. Totodată, Porsche planifică extinderea reţelei de parteneri ale acestor centre autorizate până la cel puţin 100 de locaţii până la finele anului 2018. Multe dintre acestea vor fi chiar reprezentanţele Porsche, doar că angajaţii urmează să beneficieze de cursurie speciale de recalificare.

Astfel, proprietarii de modele clasice Porsche vor putea apela la profesionişti instruiţi în reparaţia şi întreţinerea automobilelor de colecţie, care îi vor ajuta şi cu o restaurare parţială, având acces la peste 52.000 de piese originale direct de la depozit.

De menţionat că Porsche are alte 24 de astfel de centre însă toate sunt localizate în Germania!

Comentarii