lukoil-banenr

Într-un nou comunicat de presă, publicat pe pagina oficială a constructorului de automobile din Stuttgart, Porsche anunţă că a înregistrat un nou record în vânzări pentru anul încă nefinalizat a lui 2015. În numai nouă luni de zile, germanii au livrat clienţilor cu până la 28% mai multe automobile!

Pilot Autoexpert

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu până la 32%, iar profitul înregistrat cu 35% ajungând la 16.47 miliarde de euro! Lutz Meschke, şeful departamentului financiar Porsche, a declarat că se arată în continuare optimist şi se aşteaptă ca „cifrele aferente venitului dar şi a profitului operaţional să crească de la an la an.”

Anul acesta, Porsche a reuşit să îşi menţină şi principalele premii oferite de cea mai de încredere companie de sondaje de opinii, J.D. Power, care pentru al treilea an consecutiv îi aduce titlul “Initial Quality Study” şi pentru a 11-a oară consecutiv “Automotive Performance, Execution and Layout Study” (APEAL)!

Însă, succesul companiei nu se măsoară doar în premii şi profituri ci şi în mai multe locuri de muncă! Pe parcursul celor cinci ani de zile, Porsche a crescut numărul de angajaţi de la 13.000 la 24.000, cu până la 80% mai mult!

sursa: Porsche

Comentarii