lukoil-banenr

Porsche Macan este noul SUV din Stuttgart

Este vorba despre SUV-ul Macan, cunoscut pana acum sub denumirea de Cajun. Acesta va fi pozitionat sub Cayenne si va combina supletea, puterea si dinamica.

Pilot Autoexpert

„Macan combina caracteristicile unui model sport cu beneficiile unui SUV intr-un ambalaj marca Porsche. Numele noului model trebuia sa se potriveasca imaginii brandului. Acesta suna placut in multe limbi straine si diaclecte si evoca asocieri pozitive”, a declarat Bernhard Maier, membru al consiliului de bord Porsche.

Macan reprezinta cel de-al cincilea model al constructorului din Stuttgart si face parte din strategia brandului de crestere a portofoliului. Macau va incerca sa se apropie de succesul avut de Cayenne si va fi produs incepand cu 2013 in uzina din Leipzig.

In final, oficialul Porsche a explicat cum sunt botezate modelele germane. Boxster descrie cel mai bine combinatie dintre un motor boxer si un roadster, Cayenne provine de la istetime, Caymann este vioi si agil, in timp ce Panamera este un Gran Turismo capavil sa castige cursa Carrera Panamericana.

Comentarii