lukoil-banenr

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche anunţă lansarea unei noi ediţii speciale a modelului Panamera. Se va numi Platinum Edition şi va avea la bază versiunile Panamera şi Panamera 4. Ambele vor fi disponibile pentru a fi comandate începând cu luna noiembrie, livrările urmând să demareze însă abia în ianuarie 2013.

Pilot Autoexpert

Ediţia specială Platinum vine la exterior cu o serie de elemente de design împrumutate de la versiunea Turbo: grila frontală, carcasele oglinzilor, eleronul montat pe portbagaj şi deflectorul. Toate elementele au finisaj arginitiu botezat chiar Platinum, la care se adaugă o serie de inserţii negre.

Caroseria va putea fi comandată în cinci nuanţe diferite: negru, alb, negru metalizat, gri metalizat şi Mahogany metalizat. Ediţia specială aduce cu sine şi un set de jante de 19 inch, împrumutate de asemenea de la versiunea Turbo.

La interior, Panamera Platinum Edition vine cu un habitaclu finisat în două culori, negru şi bej. Tot special pentru această ediţie, Porsche oferă şi un pachet parţial de piele pentru bord în lista dotărilor standard. El poate fi însă extins complet.

Interiorul este completat de un volan sport şi de logo-urile ediţiei speciale pe scaune şi pragurile uşilor. Lista dotărilor se îmbogăţeşte şi ea cu asistenţă la parcare şi lumini bi-xenon.

Comentarii