lukoil-banenr

Oraşul Stuttgart, Germania, este învăluit de noi zvonuri precum că Porsche ar intenţiona să lanseze pe piaţă un nou crossover. Acesta ar putea debuta în calitate de concept în următorii doi ani pentru ca până la finele lui 2020 să intre deja în producţia de serie. 

Pilot Autoexpert

Revista AutoBild se face „vinovată” de răspândirea unor asemenea bănuieli, care nu au fost deocamdată confirmate şi nici infirmate în vreun fel, de către reprezentanţii companiei Porsche. Iată că, celebrul constructor german de automobile sport, renumit în special pentru seria 911, ar putea oferi în viitorul apropiat cel puţin trei modele de off-road la alegere.

Jurnaliştii sunt de părerea că debutantul va ocupa un loc inferior modelului Macan şi ar putea fi construit pe o platformă comună cu alte modele din grupul VAG. Deşi nu se cunosc detalii cu privire la designul maşinii, vocile din culise susţin că noul model va fi mult mai sporty şi va arăta diferit faţă de fraţii săi mai mari, Macan şi Cayenne. Într-o altă ordine de idei, am vrea să vă amintim că Audi a anunţat deja proiectarea unui potenţial rival pentru un mini CUV BMW, iar de aici lucrurile evoluează, „pandemia” crossoverilor este răspândită şi peste celelalte mărci care fac parte din VAG.

La etapa actuală, segmentul crossoverilor este cel mai bine văzut în ochii clienţilor europeni, iar producătorii de automobile nu vor ezita să pună mâna pe o felie din această tortă, printre ei numărându-se şi Porsche.

În imagini vedeţi schiţele modelului Macan, care nu au nici o legătură cu potenţialul concept despre care s-a vorbit mai sus. 

 

Comentarii