lukoil-banenr

Porsche prezintă noua versiune Cayenne GTS

Porsche a prezentat astăzi primele fotografii și informații oficiale referitoare la noua versiune Cayenne GTS. Modelul își va face apariția în lumina reflectoarelor în această lună, la Salonul Auto de la Beijing. Noua versiune este situată între Cayenne S și Cayenne Turbo și vine echipată cu un motor împrumutat de la Cayenne S, dar care a fost îmbunătățit.

Pilot Autoexpert

Propulsorul oferă 420 CP și este cuplat la o cutie de viteze automată cu opt trepte Tip-tronic S. Din această combinație rezultă că Porsche Cayenne GTS accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde înainte de a ajunge la o viteză maximă de 261 km/h. Totuși, în privința consumului de combustibil, cei de la Porsche spun că modelul va avea nevoie în ciclu combinat de 10,7 l/100 km. În acest scop contribuie și funcția Start/Stop, integrată standard.

În comparație cu versiunea Cayenne S, noul Cayenne GTS este mai aproape de sol cu 24 de milimetri și este dotat cu sistemul Porsche Active Suspension Management, abreviat PASM.

În partea frontală, Porsche Cayenne utilizează o bară de protecție preluată de la Cayenne Turbo, dar se distinge prin diverse elemente scoase în evidență mai bine, cum ar fi pragurile, aripile sau eleronul. În plus, ar mai fi de menționat jantele cu design special pentru această versiune și evacuările duble care au fost vopsite cu o nuanță de negru lucios.

Dincolo de portiere, pentru noul Cayenne GTS sunt oferite standard scaunele sport îmbrăcate în piele Alcantara care pot fi reglate în opt moduri.

Ar mai fi de menționat faptul că noul Cayenne GTS va fi disponibil la vânzare din luna iulie a anului curent. Prețul de bază stabilit în Germania este de 90.774 de Euro, cu taxele incluse.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEdiţie specială de la Ferrari
Articolul următorBufori Geneva