lukoil-banenr

Porsche 911 GT3, una dintre cele mai performante versiuni ale modelului german, va trece printr-o campanie de rechemare în service, care vizează înlocuirea motoarelor pentru cele 785 unităţi construite până acum. Germanii vor să evite orice risc potenţial, după ce au analizat rămăşiţele a două unităţi 911 GT3 care au luat foc în luna februarie.

Pilot Autoexpert

Ca măsură de protecţie, Porsche a oprit livrările de 911 GT3 luna trecută şi le-a cerut proprietarilor modelelor care ar putea să fie afectate să nu le mai conducă până când nu vor avea o soluţie pentru reparaţia problemei. Cei de la Porsche au descoperit cauza problemei, sub forma unei biele care era prinsă necorespunzător. Aceasta putea să crape blocul motor, provocând o scurgere de ulei, ceea ce ar fi dus la un incendiu în momentul în care lichidul atingea evacuarea încinsă.

Nick Twork, reprezentantul Porsche care a făcut acest anunţ, a anunţat că schimbul motorului se va face într-o zi lucrătoare, deci proprietarii nu vor avea de aşteptat foarte mult din momentul în care sunt invitaţi la service.

Motorizarea cu şase cilindri a lui Porsche 911 GT3 are o cilindree de 3.8 litri şi livrează 475 CP şi 438 Nm. Pe piaţa din Germania, modelul costă 137.000 de euro cu TVA inclus.

Porsche va schimba motoarele tuturor exemplarelor 911 GT31

Comentarii