lukoil-banenr

Porsche vine la Geneva cu trei modele

Fiecare producător important din industria auto acordă o importanţă foarte mare pentru evenimentul care se desfăşoară în Elveţia. Numeroasele premiere, care mai de care mai interesante sunt planificate la început de primăvară, indiferent că ne referim la concepte care întruchipează modelele de peste câţiva ani sau la versiunile pregătite oricând pentru producţia de serie.

Pilot Autoexpert

De exemplu, la ediţia cu numărul 82 a Salonului Auto de la Geneva, Porsche va aduce în centrul atenţiei noua generaţie a modelului Boxster, care va debuta în dimineaţa zilei de 6 martie. Alături de acesta, în premieră pentru publicul european va fi prezentat noul 911 Carrera Cabriolet.

De la eveniment nu va lipsi nici modelul Panamera GTS, care s-ar putea să nu atragă prea multe priviri admirative pentru aspectul exterior, dar cu siguranţă va fi aprobat de mai multe persoane din punctul de vedere al performanţelor: 430 CP, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde şi viteză maximă de 288 km/h, iar toate astea vor fi obţinute cu un consum de combustibil în ciclu combinat declarat de 10,9 l/100 km.

Să revenim acum la noul Porsche Boxster. Acesta are o masă mult mai redusă datorită caroseriei uşoare şi a şasiului complet reconstruit, iar din punctul de vedere al consumului de combustibil este mai eficient cu 15%. Pe de altă parte, noua generaţie va oferi mai mult spaţiu la interior şi o ţinută de drum mai fermă.

Chiar dacă mai avem de aşteptat până la deschiderea sezonului estival, în care decapotabilele se simt cel mai bine, Porsche va expune la stand şi noul model 911 Carrera Cabriolet. Acesta se remarcă printr-un sistem nou de pliere al acoperişului soft-top şi prin diverse îmbunătăţiri de ordin tehnic şi estetic. În această ordine.

Comentarii