lukoil-banenr

În luna Iulie a lui 2015, autoexpert.md a înregistrat un nou record de audiență fiind accesat de 130.000 ori (date furnizate de către similarweb şi verificate de google analytics).

Pilot Autoexpert

Astfel, autoexpert.md își întărește pozițiile a opta lună consecutiv devenind lider absolut pe piața mass media auto din țară. Mai mult de atât, autoexpert.md a reușit să depășească și câteva portaluri locale de știri și divertisment!

La ora actuală, topul celor mai vizitate site-uri auto din Moldova a rămas practic neschimbat, poziția a doua fiind menținută de un site care deține și o emisiune auto de specialitate cu 45.000 accesări urmat de un alt site auto cu 40.000 accesări. După cum puteţi observa diferența este covârşitoare, măsurată în 288 % și 325% respectiv!

Traffic

Față de luna Iunie a aceluiaşi an, audiența AutoExpert a crescut cu 200 %, dintre care 73,91 % fiind publicul local, 7,33 % sunt accesări din UK iar 7,20 % revenind publicului din Romania.

traffic country

Redacţia AutoExpertMD ţine să vă mulţumească pentru că sunteți alături de noi şi în continuare promitem să vă informăm cu cele mai proaspete ştiri auto locale cât și internaționale!

Comentarii