lukoil-banenr

Poze spion cu Renault Clio RS Mk4 complet necamuflat

Proiectat cu scopul să devină un rival de temut pentru recent-lansatul Peugeot 208 Gti şi ultima generaţie a modelului Volkswagen Polo GTI, viitorul Renault Clio RS va renunţa cel mai probabil la serviciile motorului său 2.0 aspirat pentru a se bucura din plin de serviciile unui propulsor turbo de 1.6 litri.

Pilot Autoexpert

Lista cu specificaţii tehnice lipseşte la acest moment, însă se aşteaptă ca puterea maximă să se situeze în jurul a 200 CP. De asemenea, nu vor pleca nicăieri, ci vor fi disponibile în continuare atât sistemul de tracţiune faţă, cât şi transmisia manuală cu şase rapoarte. În calitate de cireaşa de pe tort, suspensia şi sistemul de frânare vor fi modificate pentru a livra performanţele la maximum.

Pe plan estetic, cele mai noi fotografii spion capturate ne arată un nou şi agresiv kit aerodinamic, compus din grila frontală revizuită, spoiler faţă cu prize uriaşe de aer, praguri laterale restilizate, spoiler spate cu difuzor inclus şi eleron pentru plafon. Lista cu modificări stilistice nu se încheie însă aici, ci continuă cu sistemul de evacuare dotat cu două tobe de eşapament şi jantele de dimensiuni generoase.

Mai rămâne un singur mister încă neclarificat: data oficială a debutului. Va fi sau nu prezentat noul Renault Clio RS în cadrul Salonului Auto de la Paris?

Comentarii