lukoil-banenr

Porsche merge cu paşi siguri spre lansarea celei de-a doua generaţii a modelului Porsche Panamera, iar recent, prototipul camuflat al acesteia a fost surprins de fotografii spioni în Irlanda. Nu ştim cum a ajuns limuzina germană acolo, dar nici nu vrem să aflăm. Mai importante sunt imaginile cu aceasta!

Pilot Autoexpert

Construită pe o nouă platformă numită MSB, viitoarea generaţie a Panamerei va adopta un design mult mai domol şi mai fluent, renunţând parţial la formele pompoase ale posteriorului, ceea ce poate fi observat şi în pozele publicate pe site-ul wcf.com. Mai mult de atât, noul model este cu până la 91 de kg mai uşor, ceea ce se va traduce într-o eficienţă sporită, manevrabilitate dar şi performanţe.

În lista optimizărilor sunt incluse şi noile propulsoare V6 şi V8, iar alături de acestea va debuta versiunea Panamera S E-Hybrid, cea care de altfel apare în pozele de mai jos. Din fericire, nu a mai rămas mult până la lansarea oficială a modelului, care va avea loc chiar în primăvara anului viitor la Salonul Auto de la Geneva, urmând ca în cea de a doua jumătate a anului 2016 să ajungă deja în showroom-urile dealerilor oficiali.

2017-porsche-panamera-spy-photo (1)

2017-porsche-panamera-spy-photo (2)

Comentarii