lukoil-banenr

 

PPI prezintă noul RAZOR GTR-10!

Pilot Autoexpert

PPI Automotive Design prezintă exclusivistul RAZOR GTR-10, un automobil care ne învaţă totul despre performanţă! Disponibilă în doar zece exemplare, cea mai noua creaţie a tunerului german străluceşte la toate categoriile.Noul PPI RAZOR GTR-10 se remarcă încă de la prima apariţie prin noul kit aerodinamic, ce combină forma şi funcţia pentru un rezultat de excepţie. Fibra de carbon a pus stăpânire aproape în totalitate pe exteriorul supercarului din Ingolstadt, fiind utilizat nu doar pentru noul body kit, ci şi pentru uşi, compartimentul motor şi nu numai.

Nota finală este data de jantele ultrauşoare de 19, respectiv 20 inch, ce ascund un sistem performant de frânare, cu discuri de 380 mm pe faţă şi 356 mm pe spate. De asemenea, o nouă suspensie, combinată cu sistemul HLS (Hydraulic Lift System), nu lipseşte din pachet. Interiorul va fi apreciat cu siguranţă de cei care apreciază motorsportul, pielea Onyx Nubuck şi inserţiile de fibră de carbon prezente adăugând o considerabilă doză de savoare. Noile scaune sport îţi vor oferi senzaţii extreme, în timp ce o plăcuţă numerotată îţi va aminti întotdeauna cât de specială este maşina în care te afli.

Datorită utilizării din plin a fibrei de carbon, RAZOR GTR-10 este mai uşor cu până la 250 de kilograme faţă de un Audi R8 V10 R-tronic de serie. După o serie de modificări, motorul în zece cilindri, cu o capacitate de 5.2 litri, dezvoltă acum nu mai puţin de 601 CP şi cu transmisia R-tronic upgradată, supercarul german accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.2 secunde! Viteza maxima? 335 km/h! Preţul rămâne încă un mister, însă la doar zece exemplare fabricate, noul PPI RAZOR GTR-10 nu se va înscrie cu siguranţă printre supercarurile „ieftine”…

 

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMaserati GranCabrio
Articolul următorToyota Yaris generatia 3