lukoil-banenr

Diminutivul sau calitatea de a fi biker, nu se dă chiar atât de uşor precum pare la prima vedere. Este nevoie de multă experienţă, curaj şi sănătate de fier pentru a face faţă tuturor obstacolelor dar şi căzăturilor extrem de dureroase şi neplăcute. Doar aşa ajungi să capeţi încredere în forţele proprii ca să te poţi numi un motociclist adevărat. 

Pilot Autoexpert

Iar începuturile sunt cele mai dificile, atunci când înveţi din greşeli. Şi credeţi-ne pe cuvânt, greşeli sunt multe, la fel ca şi căzăturile. Fie din neatenţie, fie din lipsă de experienţă, ori din prostie, atunci când vrei să te dai tare în faţa prietenilor, ori chiar şi a trecătorilor. Ceva similar s-a întâmplat şi cu eroul acestei filmări de scurt metraj, omul chiar ne-a făcut ziua mai bună 😀

Până să daţi play la videoclipul de mai jos, am vrea să vă reamintim stimaţi şoferi, că în această perioadă a anului, numărul motocicliştilor prezenţi pe drumuri este în continuă creştere. Prin urmare aveţi grijă la cum conduceţi, nu faceţi manevre bruşte şi asiguraţi-vă că nu aveţi pe nimeni în oglinda retrovizoare! Baftă la drum!

Comentarii