lukoil-banenr

Preludiul Honda S2000 Modulo Climax

Există zvonuri care spun că acest vehicul ar fi un hybrid, pentru mai multe detalii şi specificaţii fiind necesar, la moment, să mai aşteptăm un pic. Modificările la exterior sunt minime – bara, grila şi farurile sunt un pic schimbate, la fel şi partea din spate. În esentă însă, Modulo Climax este bazat pe acelaşi şasiu al modelului S2000.

Pilot Autoexpert

Înainte să fie scoasă din producţie, S2000 era decapotabila cu cel mai puternic motor non turbo de patru cilindri (240 CP), avea cutie de viteze în şase trepte, iar linia roşie a turometrului începea abia după 8.000 de rpm, în condiţiile în care toată puterea era trimisă pe puntea spate.

Iar dacă acum Honda nu are planuri serioase cu Modulo Climax şi doar se joacă, ar fi ceva foarte grav pentru miile de fani auto, care preferă astfel de bijuterii pe patru roţi, căci şi autoproducătorii trebuie să înţeleagă că nu e sincer să te joci cu sentimentele oamenilor.

Pentru mai multe detalii mai trebuie să avem un pic de răbdare, căci conceptul respectiv va fi prezentat în ianuarie 2013 la Tokyo Auto Salon.

Comentarii