lukoil-banenr

Premierele Hamann de la Geneva

Pentru BMW M5, germanii de la Hamann vin cu un pachet care va rupe gura targului, sau mai bine zis va spulbera concurenta. Daca AC Schnitzer si G-Power vin cu cate un M5 ce produce 620 si 640 de cai, cei de la Hamann propun o versiune care dispune de 720 de cai si 900 Nm.

Pilot Autoexpert

De asemenea, la exterior, tunerul german vine cu cu kit de caroserie fabricat din fibra de carbon alcatuit din spoilere noi, din praguri laterale restilizate si din carcase pentru oglinzi. In final, Hamann aduce cireasa pe tort cu un set de jante de 21 de inch si cu 4 tevi de esapament sport. La toate acestea se adauga o garda la sol mai mica cu 30 mm, un volan sport si pedale din aluminiu.

Cea de-a doua creatie a germanilor vine sub forma lui Evoque. Modelul britanic vine cu motorul de 2.2 litri diesel si produce cu 31 de cai putere mai mult si dezvolta 65 Nm in plus, comparativ cu versiunea de serie. De asemenea, cei de la Hamann au creat un kit si pentru motorul pe benzina ce inregistreaza cu 38 de cai mai mult decat versiunile oferite de britanici.

La exterior vorbim despre un kit mai usor compus din spoilere noi, din aripi mai alte si din panouri laterale vopsite in culori contrastante. La final. nemtii presara un set de jante de 22 de inch si doua tevi de esapament pozitionate central.

Ultimul, dar nu cel din urma, este pachetul pregatit pentru Mercedes SLS AMG. Modificarile exterioare constau in imbunatatirea aerodinamicii prin modificarea formelor spoilerelor si capotei. De asemea, Hamann propune jante de 21 de inch din metal usor.

Sub capota regasim acelasi V8 de 6.3 litri capabil sa produca 636 de cai si 680 Nm la 4.850 rpm. Cu noile cifre, modelul german este capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde, iar viteza maxima se citreza la 320 km/h.

Comentarii