lukoil-banenr

Primele detalii despre motorizările europene ale crossover-ului Toyota RAV4

Dezvăluită în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, cea de-a patra generaţie Toyota RAV4 va fi introdusă publicului european doar în primăvara anului viitor, cu ocazia Salonului de la Geneva. La moment, toate imaginile disponibile vizează doar versiunea pentru Statele Unite.

Pilot Autoexpert

Asta nu îi împiedică pe japonezi să ne pună la dispoziţie câteva informaţii despre gama de motorizări de care se va bucura RAV4 în Europa – crossover-ul japonez va oferi o versiune pe benzină de 2.0 litri Valvematic. Unitatea cu patru cilindri va oferi 158 de cai putere şi va putea fi alăturată unei cutii automate CVT şi sistemului de tracţiune integrală.

RAV4 va beneficia şi de un diesel entry-level, D-4D de concepţie nouă, cu o capacitate de 2.0 litri. În Marea Britanie ea va fi văzută ca o versiune economică a modelului şi va fi disponibilă alături de o cutie manuală. Clienţii vor putea opta între sistem 4×4 şi tracţiune faţă.

Cel mai puternic diesel va avea 2.2 litri şi patru cilindri. Motorul D-4D oferă 150 de cai putere şi poate fi asistat de o cutie manuală sau de una automată. Unitatea de 150 de cai va fi disponibilă cu tracţiune faţă sau tracţiune integrală.

Comentarii