lukoil-banenr

Primele imagini cu cea de-a doua generaţie Citroen C4 Picasso

Imaginile oficiale ale noului C4 Picasso au ajuns pe internet, însă, deocamdată, în mod neoficial. Şi precum o sugera conceptul Technospace, partea frontală inedită e chiar designul adoptat de francezi pentru noua familistă.

Pilot Autoexpert

O familistă care rămâne fidelă unui gabarit compact (lungime de 4,42 metri, lăţime de 1,82 metri şi înălţime de 1,61 metri).

În habitaclu se evidenţiază planşa de bord, care totuşi e mai convenţională decât partea frontală, deşi respiră un puternic aer high-tech datorită celor două mari displayuri, cel superior fiind un adevărat panou de comandă. La nivelul dotărilor, noul C4 Picasso vine cu echipamente moderne, cum ar fi asistenţa la parcare Bird View sau farurile inteligente.

Ca spaţiu interior, C4 Picasso va oferi mult loc pentru 5 persoane, în spate pasagerii beneficiind de trei scaune separate, care promit mult loc pentru picioare datorită ampatamentului de 2,78 metri. Portbagajul se prezintă cu o capacitate de minimum 537 litri (sau 630 litri dacă scaunele de pe al doilea rând culisează în faţă).

Ca motorizări, Citroen C4 Picasso va fi disponibil cu două motoare pe benzină (1.6 VTi de 120 CP, 1.6 THP de 156 CP), precum şi trei diesel (1.6 HDi de 92 CP, 1.6 e-HDi de 92, respectiv 115 CP).

Noul Citroen C4 Picasso urmează să fie lansat pe piaţă în această vară în versiunea cu 5 locuri, în timp ce modelul Grand Picasso, cel dotat cu 7 locuri, este aşteptat la expoziţia de la Frankfurt din această toamnă.

Comentarii