lukoil-banenr

 

Primele imagini Hyundai Grandeur

Pilot Autoexpert

Producătorul coreian Hyundai planifica sa lanseze în 2011 pe piața din Europa unul dintre cele mai mari sedane din gama Hyundai, un urmaș al modelului Grandeur. Noua generație Grandeur nu este atât de populară pe piața europeană, acest model fiind cunoscut ca Azera, pe piata din Statele Unite ale Americi. Însă oficialii Hiunday considera ca noul design inspirat din al lui Sonata va schimba lucrurile, și noua generație Grandeur va fi un concurent pentru Skoda Superb.
Noul Grandeur va prelua noua temă de design de la Hyundai Sonata, un model mai popular din gama Hyundai pe piata Europeană. Astfel Grandeur va deveni o limuzină cu o personalitate mult mai bine reliefată, dar care aduce în peisaj şi o notă de dinamism, precum şi mai multă prestanţă.
Deşi în declarația de presă facută de Hyundai nu sunt comunicate datele privind gabaritul, Grandeur se apropie clar de limita celor 5 metri ca lungime (generaţia precedentă are o lungime de 4,9 metri). Astfel fiind o provocare de a concura atât cu sedanele de clasă mare din Europa, cât şi cu cele de clasă medie, dar cu motorizări superioare.

Comentarii