lukoil-banenr

Primele imagini neoficiale cu noul Chevy Corvette C7 ne dezvăuie totul despre supercarul american

Deși nu va debuta în mod oficial mai devreme de 13 ianuarie 2013, următoarea generație a impresionantului Chevrolet Corvette ne dezvăluie o bună parte din secretele sale de ordin estetic chiar astăzi, mulțumită unui set de fotografii scăpate recent pe internet.

Pilot Autoexpert

Drept urmare, chiar dacă până la premiera mondială au mai ramas aproximativ trei săptămâni, noi putem spune încă din acest moment că mult anticipatul supercar american se va bucura de o evoluție semnificativă la nivel de design exterior și interior, principalele îmbunățiri aflându-se însă într-o strânsă legătura cu detaliile caroseriei, respectiv ale cockpitului.

Pe plan tehnic, este de așteptat ca noul Chevrolet Corvette C7 să fie pus în mișcare, cel puțin în versiunea de ‘bază’, de un propulsor aspirat cu opt cilindri in V și o capacitate de 6.2 litri, numai bun pentru a livra celui aflat în spatele volanului undeva în jurul a 450 cai putere și 610 Newton-Metri. Astfel, primii 100 km/h vor veni după numai patru secunde – sau, de ce nu, chiar mai puțin, în timp ce consumul de carburant… ei bine, consumul mediu de carburant nu va depăși 9 litri la 100 km. Cel puțin teoretic.

Comentarii