lukoil-banenr

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes SL63 AMG

Germanii de la Mercedes au profitat de sesiunea de teste organizata la Barcelona (Formula 1) pentru a ne oferi si un prim preview al viitorului SL63 AMG. Mai mult de atat, pentru un plus de excitabilitate, constructorul din Stuttgart a publicat si trei fotografii oficiale ce dezvaluie urmatoarea generatie a roadsterului german de performanta in toata gloria sa.

Pilot Autoexpert

Asteptat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Geneva, viitorul Mercedes SL63 AMG se va bucura cel mai probabil de serviciile proaspat-lansatului V8 biturbo de 5.5 litri, ce propulseaza si ultimele generatii ale modelelor E63, CLS63, ML63, S63, respectiv CL63 AMG.

Din pacate, cifrele finale lipsesc la acest moment, insa ne asteptam la un maximum de 544 cai putere si 800 Newton-Metri. De asemenea, nu excludem nici posibilitatea ca noul Mercedes SL63 AMG sa fie disponibil si cu pachetul AMG Performance, caz in care valorile maxime vor urca pana la pragul celor 571 cai putere si 900 Newton-Metri.

In ceea ce priveste transmisia, urmatoarea generatie a roadsterului de performanta din Stuttgart ar putea beneficia de o unitate cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Din meniu nu va lipsi nici caroseria realizata dintr-o combinatie de aluminiu si magneziu, detaliu ce va contribui la reducerea greutatii cu aproximativ 125 kilograme.

Comentarii