lukoil-banenr

Primele imagini oficiale cu Peugeot 208 GTi

Modelul va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna. Comparativ cu modelul din care provine, 208 GTi dispune de o garda la sol mai mica, are o latime mai mare, iar sub capota vine cu un agregat de 1.6 litri THP.

Pilot Autoexpert

Multumita acestui motor, 208 GTi dispune de 200 de cai putere si 275 Nm si poate sprinta de la 0 la 100 km/h in doar sapte secunde. Peugeot 208 GTi dispune de suspensii recalibrate, de o directie noua, barele antiruliu au fost intarite, iar caroseria a devenit mai rigida. Multumita noilor modificari, oficialii Peugeot au declarat ca viitorul 208 GTi va oferi „o experienta incisiva”. Viitorul Peugeot 208 GTi dispune de jante dinaliaj de 17 inch ce ascund discuri de frana ventilate ce masoara 302 mm pe fata si 249 mm pe spate.

La capitolul design, 208 GTi se distinge printr-un kit de caroserie mult mai agresiv. De asemenea, hot-hatch-ul francez a primit lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, o grila fata noua, iar logo-ul GTi vopsit in rosu se regaseste pe montantul C al masinii. La interior, francezii ofera volanul imbracat in piele, in timp ce consola centrala si panourile usilor au fost vopsite in aceeasi culoare cu a caroseriei. Cireasa de pe tort se materializeaza prin setul de scaunde sport si prin pedalele din aluminiu.

Comentarii