lukoil-banenr

Primele pachete de tuning pentru noul VW Golf

Primii sunt trei tuneri germani care au pregătit o serie de pachete pentru hatchback-ul din Wolsburg. Publicaţia Autobild a reuşit să obţină o serie de fotografii şi informaţii cu pachetele de tuning destinate lui Golf 7. Cei trei tuneri sunt: ABT Sportsline, MTM şi Oettinger.

Pilot Autoexpert

Volkswagen Golf VII by ABT Sportsline

La capitolul design, germanii vin cu un spliter faţă nou, cu o grilă restilizată, cu blocuri optice uşor modificate şi cu praguri laterale noi. ABT mai oferă un deflector de aer îmbunătăţit ce ascunde cele patru ţevi de eşapament ale noului sistem de evacuare.

ABT aduce şi o recalibrare a unităţii ECU. Astfel, motorul de 1.2 litri TSI de 84 CP dezvoltă acum 104 CP, iar unitatea de 1.4 litri TSI de 138 de cai – 163 cai putere.

Iubitorilor de motoare diesel, ABT le oferă 123 CP pentru motorul de 1.6 litri TDI, iar agregatul de 2.0 litri de 148 CP dezvoltă acum 178 CP. Vârful de gamă de 181 de cai propune după recalibrarea unităţii ECU 207 cai putere.

Volkswagen Golf VII by Oettinger

Cel mai agresiv şi mai sportiv este pachetul celor de la Oettinger – spoilere faţă şi spate noi, un set de praguri laterale îmbunătăţite şi un deflector de aer nou. De asemenea, Oettinger propune un eleron mai special, o grilă vopsită în roşu, inspirată de versiunea GTI şi jante din aliaj mai mari comparativ cu cele oferite de Volkswagen.

Oficialii Oettinger nu au dezvăluit la moment toate informaţiile referitoare la modificările de performanţă, însă ne anunţă de pe acum că vor prepara motorul de 1.4 litri TSI pentru a produce nu mai puţin de 250 de cai putere.

Volkswagen Golf VII by MTM

Tunetul MTM prezintă cea mai subtilă serie de modificări pentru Volkswagen Golf 7. Aceştia au pregătit un deflector de aer nou, jante de 20 de inch şi tevi de eşapament noi.

Oficialii MTM au declarat că în scurt timp vor dezvolta şi o serie de pachete de performanţă pentru noul Volkswagen Golf.

Comentarii