lukoil-banenr

Este oficial: după un an de activitate, încercări, testări și performanțe, având la bază Stația de Asistență Tehnică DAS Expert, primul centru de deservire tehnică Bosch Service în Moldova și-a deschis festiv ușile în fața publicului larg dar, mai ales, a celui interesat de prestări de servicii tehnice, asistență și piese de schimb.

Pilot Autoexpert

bosche service 10

Astfel a fost marcată autorizarea formală a Stației din partea rețelei Bosch Service: standardele germane Bosch Service, prezente în întreaga lume în industria constructoare de automobile și deservirea acestora, se află acum și la îndemâna automobiliștilor de la Chișinău, la nivel omologat. Or, tehnologia auto și asistența tehnică a automobilelor reprezintă 68 la sută din tot ce înseamnă BOSCH la nivel mondial. Conceptul universal de activitate Bosch Service permite deservirea calitativă și la standarde ridicate a tuturor mărcilor de automobile de pe toate continentele. Asta însemnând deservirea a peste 500 de milioane de mașini anual. Bineînțeles, este pregătit și pentru asigurarea asistenței tehnice și pe piața de profil din Republica Moldova, cea care numără, în total, peste 700 000 de unități auto de transport.

bosche service 27

Ceremonia de inaugurare a primului Bosch Service din Moldova și de înmânare, nemijlocit, a Cerificatului de Autorizare Bosch Service, i-a avut în prim plan pe gazdele de la DAS Expert, în persoana directorului general, Alexandru Gorincioi, dar și a reprezentanului Bosch Service din Germania, la fel ca și conducătorii reprezentanței regionale Bosch Service pentru Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova, Asia Mijlocie și Transcaucazia, teritorii care numără 871 de Stații Tehnice de Deservire Bosch Service, numărul lor urmând să crească la 1000 până la finele anului curent.

bosche service 22bosche service 18

Oaspeți care s-au declarat plăcut surprinși și mulțumiți de ritmurile în care au evoluat lucrurile de la deschiderea Stației acum un an, fapt pentru care au și și felicitat personalul și conducerea DAS Expert pentru efortul depus ca primul Bosch Service în Moldova să activeze autorizat conform celor mai înalte standarde tehnologice și tehnice, spre binele și confortul clientului.

bosche service 17bosche service 21

Audiența a făcut cunoștință cu istoria și conceptul Bosch și anume, Bosch Service, cu tehnologiile utilizate de Bosch în construcția de automobile în întreaga lume, sisteme și pachete tehnologice fără de care ar fi greu de imaginat funcționarea confortabilă și economă a automobilelor reprezentând cele mai redutabile branduri producătoare. De asemenea, Alexandru Gorincioi a vorbit despre Stația de Deservire Tehnică pe care o conduce și care se întinde pe o suprafață de 1500 metri pătrați, a prezentat auditoriului spațiile tehnice și depozitele de piese auto. Gazda a făcut și o demonstrație a controlului tehnic primar gratuit de care beneficiază fiecare client Bosch Service, dar și a întregului circuit de deservire tehnică.

bosche service 2

Alexandru Gorincioi a prezentat și câteva acțiuni promoționale de care pot beneficia clienții Bosch Service pe durata unei luni de zile: controlul și reglarea farurilor, diagnosticarea completă a automobilului și diagnosticarea computerizată a mașinii. Oferte de nerefuzat. La fel ca și întreg spectrul de servicii Bosch Service în Moldova.

bosch service 1 bosche service 4 bosche service 5bosche service 6 bosche service 13 bosche service 14 bosche service 12 bosche service 15 bosche service 11 bosche service 8 bosche service 7bosche service 25 bosche service 20 bosche service 16 bosche service 15

Comentarii