lukoil-banenr

Porsche Mission E, prezentat încă în 2015 va fi asamblat în circa doi ani, declară directorul executiv Porsche, Oliver Blume. Vehiculul pur electric va fi disponibil în mai multe variante de putere, iar preţul de comercializare se estimează la 70.000 euro.

Pilot Autoexpert

Sportiva cu patru uşi va avea o putere totală de circa 800 CP (440 kW), fapt ce îi oferă posibilitatea de a accelera de la zero până la prima sută de kilometri în aproximativ 3.5 secunde. Mai mult de atât, oficialii promit şi o autonomie de până la 500km, în dependenţă de stilul de condus a şoferului.

Priza de alimentare a sistemului Porsche Turbo Charging, este accesată printr-un segment glisant de pe aripa stângă din faţă a automobilului. Conectorul de 800 volţi permite alimentarea bateriei până la 80% în numai 15 minute. EV-ul poate fi cuplat însă şi la o staţie obuişnuită de alimentare de 400 volţi, sau la un sistem de alimentare wireless.

Automobilul se laudă cu o construcţie uşurată şi o distribuţie ideală a greutăţii între punţi. Bateria lithium-ion este instalată în podeaua automobilului ceea ce influenţează pozitiv centrul de greutate şi contribuie la o manevrabilitate sporită.

Comentarii