lukoil-banenr

Primul Ferrari F12 Berlinetta livrat în SUA va fi licitat pentru victimele Uraganului Sandy

Ferrari se pregăteşte să vândă noul F12 Berlinetta şi în Statele Unite, cea mai mare piaţă pentru constructorului italian. Debutul va fi un moment important şi extrem de aşteptat de fanii mărcii, iar Căluţul Cabrat are de gând să profite din plin de pe urma acestei oportunităţi.

Pilot Autoexpert

Oficialii din Maranello au promis că vor scoate la licitaţie primul exemplar F12 Berlinetta disponibil pe piaţa din SUA. Banii încasaţi vor fi mai apoi donaţi Crucii Roşii Americane pentru a ajuta la reabilitarea zonelor afectate de Uraganul Sandy. Licitaţia va fi organizată în data de 17 noiembrie la circuitul Formula One United States Grand Prix, din Austin Texas.

Supercarul italian este cel mai puternic şi mai rapid model produs de Ferrari, dispune de un motor V12, capabil să dezvolte 730 de cai. Debutul său pe piaţa americană este programat în al doilea sfert al anului viitor, ceea ce înseamnă că acest prim exemplar va stârni un interes deosebit în rândul celor care îşi doresc să fie primii posesori ai unei maşini exotice.

Pe această dorinţă mizează şi Ferrari, care speră să strângă cu mult peste preţul de pornire de 315.388 dolari.

Comentarii