lukoil-banenr

Primul Pagani Huayra este aproape gata de livrare

Lăsând la o parte designul controversat și propulsorul mai mic decât unitatea AMG de 7.3 litri a predecesorului Zonda F, noul Pagani Huayra este un supercar extrem de impresionant, mai ales dacă iei în considerare faptul că acesta este numai al doilea model din istoria constructorului italian.

Pilot Autoexpert

În ciuda faptului că acest automobil a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Geneva de la începutul acestui an, iar două exemplare de serie au fost deja produse pentru importantele roluri de test-car și show-car, ce poți vedea în poza de mai sus este fondatorul și proprietarul Pagani Automobili S.p.A. – Horacio Pagani, lângă un Huayra aproape gata de livrare.

Acesta este șasiul numărul 003, primul exemplar Huayra scos la vânzare de compania din San Cesario sul Panaro. Fericitul care va intra în curând în posesia acestei mașini este un om de afaceri de origine asiatică, care a scos niscai firfirei din buzunarul său peste prețul de bază de aproape un milion de euro al lui Huayra pentru o bară față vopsită în aceeași culoare cu restul caroseriei supercarului italian, dar și pentru un set de jante aurii ultraușoare în stilul celor care echipează fabulosul Zonda R.

Înainte de livrare, singurul loc în care vei mai putea admira pe viu șasiul numărul 003 al modelului italian este la Top Marques Macau 2011, un eveniment live destinat supercarurilor din trecut și prezent, care va avea loc în perioada 24-27 noiembrie 2011.

Comentarii