lukoil-banenr

Primul SUV Bentley ar putea fi produs în Bratislava

Decizia de producţie a SUV-ului în uzina respectivă este strâns legată de faptul că Porsche Cayenne, Audi Q7 şi Volkswagen Touareg sunt produse în aceeaşi fabrică – aceste modele vor împărţi platforma tehnică în vederea reducerii costurilor de producţie. Pentru moment, reprezentanţii constructorului din Crewe nu au specificat dacă vor produce SUV-ul la fabrica din Bratislava sau dacă vor apela în continuare la uzina pe care au folosit-o până acum.

Pilot Autoexpert

„Vrem să producem maşini sustenabile care ne aduc profit. Dar avem componentele şi artizanii în Crewe. Încercăm să luăm cea mai bună decizie pentru Bentley. Toată lumea de la Volkswagen ştie cât de motivaţi şi talentaţi sunt angajaţii fabricii din Crewe, iar abilităţile lor de a asambla interioare sunt cunoscute în întreaga lume.”, a declarat Wolfgang Schreiber, şeful Bentley.

Bentley se aşteaptă să vândă aproape 7.000 de unităţi ale SUV-ului în fiecare an, în vederea atingerii ţintei de 15.000 unităţi vândute pe an până în 2018, dictată de strategia concernului Volkswagen, care deţine marca din Crewe.

Comentarii