lukoil-banenr

Spre deosebire de concurenţii săi de la Bentley, care au anunţat că vor lansa cel mai luxos SUV, construit pe po platformă comună cu noul Audi Q7, Porsche Panamera sau Volkswagen Touareg, cei de la Rolls-Royce sunt mai încăpăţânaţi un pic şi au decis să construiască propria platformă, fără implicarea inginerilor BMW. 

Pilot Autoexpert

Chiar dacă, SUV-ul RR va împrumuta careva tehnologii de la BMW X7 (programat pentru debut cam prin 2018), totuşi vehiculul de lux al englezilor va fi puţin mai independent faţă de grupul mamă. Putem presupune că în construcţia noului model va fi folosit pe scară largă aliajul din aluminiu, pentru a reduce semnificativ din masa totală a maşinii. În ce priveşte caracteristicile tehnice ale acestuia oficialii ne-au comunicat că nu va fi un model dedicat în totalitate escapadelor în off-road, însă va putea face faţă cu uşurinţă unei aventuri în munţii Alpi.

Designul maşinii este încă în lucru şi va fi prezentat publicului abia în a doua jumătate a anului 2015. Până acum acesta a fost dezvăluit doar unui cerc restrâns de clienţi, aceştia fiind membrii din grupul de iniţiativă. Cert este una, că noul model va fi la fel de impunător şi de masiv ca şi modelul Phantom, având o lungime de peste 5.800 de mm!

Rămâne de văzut dacă britanicii s-au pregătit suficient de bine pentru ceea ce urmează, până atunci însă, vedeţi randările studioului de design Theophilus Chin.

675295020651602230

12123190041835016774

Comentarii