lukoil-banenr

 

Primul teaser al lui Porsche 918 Spyder

Pilot Autoexpert

Porsche a prezentat prima imagine teaser a viitorului supercar Porsche 918 Spyder. Imaginea teaser conține un machet din lut la scara 1:3, care urmeaza a fi folosit într-un tunel de vânt de ultimă generaţie. Acest machet va ajuta inginerii de la Porsche să optimizeze toate elementele aerodinamice ale acestui roadster. Astfel oficialii din Stuttgard doresc sa prezinte că designerii Porsche lucrează la dezvoltarea versiunii de serie a supercar-ului Porsche 918 Spyder.

Noul supercar 918 Spyder este creat într-un tunel de vânt care a fost realizat în urma unei investiţii de 150 de milioane de euro şi include un centru de design şi un centru de integrare a electronicelor. Noul centru de proiectare va integra 100 de angajaţi noi care se vor ocupa cu dezvoltarea modelelor noi din gama Porsche.
Din imaginea teaser prezentata de Porsche observam ca liniile de design nu au fost modificate la proiectarea acestui roadster. Această ne schimbare este apreciată atât de fanii mărcii, cât şi de clienţii care şi-au comandat deja un exemplar 918 Spyder. Însă primii clienţi – care au dus la introducerea conceptului în producţie în urma cererii, au fost fascinaţi de aspectul acestuia şi de performanţele anunţate, nu de un model de producţie mai cuminte.
Lansarea modelului de serie nu a fost anunţată, însă mai avem de aşteptat cel puţin un an până la lansare, deoarece conceptul a debutat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii