lukoil-banenr

Şi asta nu e tot. Ce vedeţi aici sunt doar câteva zeci de mii şi doar într-o parcare din Texas. Însă astfel de parcări există şi mai multe. Cea mai dureroasă constatare pentru un împătimit auto este să vadă că aici sunt şi maşini de colecţie, exotice, supercaruri şi chiar proiecte unicate.

Pilot Autoexpert

Apele nu au iertat pe nimeni şi nimic în calea lor, după cum veţi vedea şi în imaginile foto şi video de mai jos. Bentley, Corvette, Tesla, Ferrari, Lambo, GTR-uri, BMW-uri, Mercedes-uri, Hot-Rod-uri şi lista poate continua! Din păcate sau din fericire pentru unii, unele dintre acestea vor ajunge cu siguranţă şi la noi în ţară.

Din propria experienţă cunosc câteva nemţoaice afectate de apă (importate din SUA) şi care şi-au găsit până la urmă proprietarul în Moldova. Cât de riscant este acest lucru vă lăsăm să decideţi voi, gândiţi-vă doar că din multitudinea de sisteme şi blocuri electronice care pot ceda la un momendat, atunci când vă aşteptaţi la asta cel mai puţin, unele au legătură directă cu motorul şi transmisia…

Tentaţia însă e mult prea puternică pentru unii!

Comentarii