lukoil-banenr

Atunci când se întâmplă să vezi un supercar Ferrari, întelegi că nu vezi un model anume, ci o întreagă filosofie care vine la pachet cu acesta. Ştii că ai în faţa ochilor unul dintre cele mai performante automobile sport de producţie italiană, ce se bucură de o istorie bogată şi adună printre cei mai pretenţioşi clienţi din toată lumea.

Pilot Autoexpert

Dincolo de faptul că întotdeauna am preferat un Lamborghini (cel puţin în mediul virtual) în loc de Ferrari, nu putem nega performanţele uluitoare ale acestuia. Unde mai pui că arată absolut bestial în carne şi oase, fiind prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva în primăvara acestui an 2015.

Constructorul italian anunţa pe atunci performanţe de invidiat, obţinute cu ajutorul propulsorului V8 de 3.9 litri, turbo-aspirat, ce dezvoltă 661 de cai putere şi 760 Nm de cuplu motor! Viteza maximă declarată măsura „peste” 330 km/h însă fără a preciza exact limitele supercarului. Se pare că pentru proprietarul acestui 488 GTB mitul trebuia spulberat, şi cum altfel să o facă decât să îi înfunde acceleratorul în podea pe o autostradă din Germania?

IMG_1849

IMG_1920

IMG_1940

IMG_1870

Comentarii