lukoil-banenr

Dacă ai chef de un show pe cinste, cu maşini aruncate în derapaje controlate, mult miros de cauciuc ars şi motoare turate la limită, atunci eşti aşteptat în acest weekend, la ProDRIFT Team Series. Ce presupune asta, afli în cele ce urmează, însă îţi putem garanta din start o distracţie pe cinste cu intrare liberă!

Pilot Autoexpert

Unul dintre cele mai populare şi mai accesibile sporturi cu motor din toată lumea, drift-ul, îşi face încet încet loc şi în rândul pasionaţilor de automobile din ţara noastră. Pionerii acestor mişcări pot fi consideraţi mulţi moldoveni, însă cu adevărat încearcă să pună baza unor astfel de evenimente un grup de tineri care se autointitulează ProDRIFT Team. Ei sunt responsabili de organizarea unui nou event, dedicat amatorilor de drift, care va avea loc duminica aceasta, la data de 2 octombrie.

Mai multe detalii despre Drift Day puteţi afla accesând link-ul de AICI, dar judecând după prima tentativă de acest gen, făcută anul trecut, putem afirma cu siguranţă că lucrurile vor evolua spre mai bine, mai ales că şi numărul participanţilor înscrişi în competiţie este în creştere.

Aşadar, bifează ziua de duminică ocupată şi mergi la DRIFT! Susţine sportul auto moldovenesc!

14495469_1788113074767205_7875534809762538737_n

Drift Matsuri Chisinau August 2015 from RAWAGATOproductions on Vimeo.

Comentarii