lukoil-banenr

După mai multe insistenţe din partea clienţilor fideli mărcii Rolls-Royce, britanicii s-au lăsat într-un final convinşi de faptul că au nevoie de un nou model în gamă, iar acesta să fie un vehicul de teren, dezvoltat şi testat în cadrul proiectului Cullinan!

Pilot Autoexpert

Desigur că la o asemenea decizie au contribuit şi concurenţii săi, cum ar fi cei de la Bentley care ameninţă să lanseze „cel mai luxos şi mai performant SUV din lume”, numit Bentayga. Aşadar, conducerea RR a dat startul unui nou proiect. Ce vedem în imaginile de mai jos nu este nici pe departe noul model de SUV, ci doar un şablon, care imită într-o oarecare măsură dimensiunile, greutatea, dar şi comportamentul unui vehicul de teren.

În calitate de şoarece de laborator a fost ales un model Phantom II, cu ampatamentul micşorat, şi care a fost dotat cu o nouă suspensie dar şi un eleron masiv pe capota portbagajului. Chiar dacă este doar o „machetă”, purtătorii de cuvânt ai companiei britanice au mărturisit că noul model a dat dovadă un confort deosebit, atât pe şosea cât şi în afara ei.

15259577651998550998

617245992091762917

 

 

Comentarii